Reyhanlı Sevgi-Fazıl Karaçadır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve Teknik Eğitimde bölgesinde en saygın ve tercih edilen bir okul olmak. Topluma yararlı,yaratıcı ve pozitif düşünen,yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu,okulumuzda sürdürülen eğitim faaliyetlerinin temel yol göstericisidir.Öğretim Milli Eğitim Bakanlığımızca çeşitli yönetmeliklerle belirlenmiş amaçlar ve müfredatlar doğrultusunda sürdürülür. Okulumuzun misyonu öğrencileri sağlıklı iletişim kurabilen,ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, öz güveni tam,sorumluluk alabilen,bilimsel analitik düşünceye sahip,teknoloji ile barışık,yararlı hobileri olan,estetik beğenileri gelişmiş,üretken ve yaratıcı,araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı,Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik Cumhuriyete sahip çıkan ;insana,topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hazırlamak.

Başarılar: 0

Saatler: 08.00-16.20
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 376-443
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: YURDIŞI PROJE KAPSAMINDA (ERASMUS)İSPANYA VE ÇEKYA ÜLKELERİNE EĞİTİM AMAÇLI GİDİLMİŞTİR.
Kontenjan Bilgileri: 68

WEB - https://reyhanlisfkasml.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mah. Kümeevler. Reyhanlı, Hatay, Türkiye

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Örgün

Yerleşim Yeri - YENİ ŞEHİR MAHALLESİ,KÜME EVLER SEMTİ.

Adres - Yenişehir Mah. Kümeevler. Reyhanlı, Hatay, Türkiye

Ulaşım İLDEN OKULUMUZA REYHANLI DOLMUŞLARI İLE GİDİŞ GELİŞ İMKANI VARDIR.İLÇEDEN OKULUMUZA HALK OTOBÜSLERİYLE ULAŞIM YAPILABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE UZAKLIK 40 KM.iLÇEYE UZAKLIK 1 KM.